Ponuda /

Ovdje možete saznati što sve nudimo u našem servisnom centru

Zamjenski ispušni sustavi

Ispušni sustav - auspuh, neizostavan dio svakog motornog vozila, odgovoran je za prigušivanje izlazne buke koja nastaje tijekom procesa izgaranja u cilindru. Budući da je tijekom svojega radnog vijeka izložen izrazito ekstremnim uvjetima, auspuh traje kraće od mnogih drugih zamjenskih dijelova na automobilima. Vijek trajanja ispušnog sustava najviše ovisi o kvaliteti samog proizvoda, ispravnosti rada motora, kvaliteti goriva (višak sumpora u gorivu omogućuje stvaranje agresivnih spojeva u ispušnom sustavu koji znatno skraćuju vijek trajanja ispušnog sustava), te načinu eksploatacije vozila. Cilj zamjenskih auspuha jest da uz cijenu prihvatljivu krajnjem korisniku ponudi kvalitetu uz istovremeno zadovoljavanje strogih homologacijskih normi Europske unije.

U našoj ponudi možete naći atestirane zamjenske ispušne sustave najvećih svjetskih proizvođača. Svaki ugrađeni auspuh ima homologaciju i jamstvo na kvalitetu. Također je moguća i izrada ispušnih sustava po narudžbi, popravci i održavanje istih.

Sportski program

Za ljubitelje tuninga u ponudi imamo ispušne sustave najpoznatijih svjetskih proizvođača – tvrtke Remus i Sebring. Također u ponudi imamo i sportske ispušne sustave proizvedene u Hrvatskoj te veliki izbor ukrasnih nastavaka. Izrada sportskih lonaca i ukrasnih nastavaka moguća je po mjeri i željama vlasnika automobila.

Zašto se odlučiti za sportski ispušni sustav:

Sportski agresivniji zvuk

Vrhunski dizajn ukrasnih nastavaka

Povećanje maksimalne snage i okretnog momenta

U potpunosti izrađeni od nehrđajućeg čelika

Auto kuke

Zbog sve većih potreba za prijevozom stvari i dostavom većina ljudi se odlučuje za ugradnju kuke na koju mogu priključiti prikolicu i struju. Kod nas je brza i pouzdana ugradnja kuka u najkraćem roku. U svakom trenutku imamo veliki broj kuka spremnih za ugradnju u našem skladištu. Sve kuke koje ugrađujemo posjeduju euro homologaciju tako da su prilagođene svim zahtjevima u europskom cestovnom prometu i imaju osiguran prolaz na tehničkom pregledu vozila.

Vulkanizacija

Obavljamo usluge izmjene guma na čeličnim ili aluminijskim naplatcima veličine do 22" za sva osobna, terenska, kombi i dostavna vozila. Također radimo balansiranje kotača, popravak guma, skladištenje Vaših guma, te prodaju novih i protektiranih guma. Posjedujemo najnoviju i najmoderniju opremu za izmjenu i balansiranje. Neki od proizvođača guma koje imamo u ponudi su: Michelin, Pirelli, Goodyear, Dunlop, Bridgestone, Kleber, Kormoran, Firestone, Nokian, Fulda, BFGoodrich, Sava i drugi.

Punjenje auto klima

U slučaju da imate problema s hlađenjem klime u automobilu, radimo testiranje propusnosti klima sustava i punjenje klime. Ukoliko imate problema s neugodnim mirisom koji dolazi iz ventilacijskih otvora, znači da su se u Vašem klima uređaju nakupile bakterije i razni mikroorganizmi zbog vlage. Tada je potrebno napraviti čišćenje i dezinfekciju klima uređaja.

Brzi servis

U našim servisima možete obaviti izmjenu ulja i filtera koju ne naplaćujemo ukoliko ste ulje kupili kod nas. Izmjena ulja preporuča se svakih 10.000km ili godinu dana, a za starije aute i češće od toga. Imamo veliki izbor ulja različitih klasa. Također obavljamo i izmjenu svjećica, kočnica, amortizera i ostalo.

Oprema i kozmetika za automobile

U ponudi imamo različite proizvode: šampone za pranje, spužve za pranje, tekućine za pranje vjetrobranskog stakla, antifriz, sredstva za poliranje, za čišćenje stakla, unutrašnjosti vozila, guma i felgi, mirisne boriće, metlice brisača, kutije prve pomoći, reflektirajuće prsluke, led džepne svjetiljke i još puno toga...